İşitme Engelliler Takımı

İşitme Engelliler Takımı Antrenörleri

Hakan Yamaç

Hakan Yamaç / İşitme Engelliler Takımı Antrenörü /

1986 Isparta doğdu. Golfle babasının sayesinde 1996 yılında Antalya’da tanıştı. 2000 yılında National Golf Club bünyesinde junior takımına girdi. Burada bir çok başarıya imza attı. 2002 yılında Almanya'ya golf eğitimi için gönderildi. Burada aldığı golf eğitimi sayesinde iyi golf oynamaya başladı ve akabinde hemen Milli takıma seçildi. Amatör olarak 2008 yılana kadar mücadele ettikten sonra 2008 yılında açılan 1.kademe ve 2. Kademe Antrenörlük kursuna katıldı. Profesyonelliğe adım attığı 2008 – 2011 yıları arasında antrenör olarak da çalışmaya devam etti. 2011-2016 yılları arasında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde düzenlenen EPD Tour müsabakalarında profesyonel olarak mücadele etti. TGF'nin Challenge Tour'u ülkemize getirmesiyle birlikte European Chalenge Tour'da oynama imkanı buldu. 3 yıl davetli olarak mücadele etti. 2018 yılı Türkiye profesyonel Golf Turu'nun TGF takvimine eklenmesi ile birlikte Türkiye’de oynamaya başladı. Türkiye Golf Turu'nu genel klasmanda 2. Olarak bitirdi.
Nüket Nurdan Gürel

Nüket Nurdan Gürel / İşitme Engelliler Takımı Antrenörü /

Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan Mezun oldu.İlk öğretmenlik görevine Erzurum'da başladı. 2005 yılında Türkiye Golf Federasyonu'nun yapmış olduğu "Doğu Projesi"yle golfle tanıştı. Daha sonra Türkiye Golf Federasyonu'nun açmış olduğu 1. kademe ve 2. kademe antrenörlük kurslarına katıldı. Doğu Projesi kapsamında bir çok çocuğu golfle tanıştırdı.Türkiye Golf Federasyonu'nun yapmış olduğu altyapı yaz ve kış kamplarına sporcularıyla birlikte katıldı ve bu kamplarda görev aldı. Erzurum'da yetiştirdiği sporcuları bir çok başarı ve madalya kazandı. 2007 Yılında Avrupa Birliği Leonarda Vinci Haraketlilik ve Mesleki Eğitim kapsamında İşitme Engellilerde Golf Projesi'nde görev aldı. Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Ve Türkiye Golf Federasyonu ortaklığıyla yapılan proje Avrupa Birliği tarafından kabul edildi .Proje ekibiyle birlikte Almanya'ya gidip, çalışmalar yapmıştı. Döndükten sonra Erzurum İşitme Engelliler Okulu'ndan seçme yaptı veTürkiye Golf Federasyonu tarafından proje kapsamında Türkiye'de ilk kez düzenlenen Engelliler Golf Turnuvası'na sporcuları ile katıldı. 2011 yılında, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından golf sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için yaptığı öncü çalışmaları ve katkıları nedeniyle ''2011 IOC Kadın ve Spor Ödülü''ne aday gösterildi. 2012 yılında Antalya'ya tayin oldu ve altyapı çalışmalarına burada da devam etti. 2017 yılında Antalya Bölgesi'nden İşitme Engelliler Milli Takımı İçin seçmeler yaptı ve Türkiye Golf Federasyonu'nun düzenlediği kamplar ve antremanlar ile 5 aylık gibi kısa bir sürede Samsun ilinde yapılan İşitme Engelliler Olimpiyatları'na (Deaflympics) Antalya'dan 4 sporcu ile katıldı. Sporcularından ikisi Olimpiyatlarda CUT'ı geçme başarısı gösterdi. 2017 yılında Türkiye Golf Federasyonu tarafından yapılan Aday Hakem Kursuna katıldı. Halen aktif aday hakemlik ve işitme engelliler golf antrenörlüğüne devam ediyor.

İşitme Engelliler Takımı

Muhammet DEMİR

Muhammet DEMİR / İşitme Engelliler Takımı Sporcusu /

24/09/1996 Antalya/aksu da doğdu. 2017 yılı şubat ayında golf le Nüket Hocanın yapmış olduğu golf seçmeleriyle tanıştı. Seçmelerden Sonra Türkiye Golf Federasyonun yapmış olduğu kampla antremanlara başladı. Antremanlarla 5 ay sıkı bir çalışma yaptı. Samsun'da yapılan kamp ve seçmelere katıldı. Seçmelerde İşitme Engelliler Golf Milli Takımı'na seçildi. Olimpiyatlara katılmaya hak kazandı.Olimpiyatlarda bu sporda çok yeni olmasına ve kısa bir sürede hazırlanmasına rağmen turnuvada CUT'ı geçmeyi başardı. Ülkemizi Olimpiyatlarda temsil etti.
Mehmet Yavuz

Mehmet Yavuz / İşitme Engelliler Takımı Sporcusu /

1985 yılında Antalya Serik'de doğdu. Daha önce İşitme Engelliler Futbol Milli takımında oynadı. Futbol takımında Dünya Şampiyonu oldu. Arkadaşlarının golfü önermesiyle seçmelere katıldı. Kamplar ve antremanlara katıldı. Samsun'da yapılan seçmelerde başarılı oldu. Milli takıma seçildi. Kısa sürede başladığı golf sporunda İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etti ve cut'ı geçme başarısı elde etti. 2,5 yıldır golf oynuyor.
Mehmet Önder

Mehmet Önder / İşitme Engelliler Takımı Sporcusu /

1982 yılında Gölhisarda doğdu. 2017 yılında golfe başladı. Türkiye Golf Federasyonu'nun yapmış olduğu kamplara katıldı. 2,5 yıldır golf oynuyor. İşitme Engelliler takımda antremanlara devam ediyor.
Muhammed Said KAYA

Muhammed Said KAYA / İşitme Engelliler Takımı Sporcusu /

2003 yılında doğdu. 2017 yılında arkadaşları ile birlikte seçmelere katılarak golfe başladı. 2 yıldır İşitme Engelliler Golf Takımı'na devam ediyor.
Mikail ATAMAN

Mikail ATAMAN / İşitme Engelliler Takımı Sporcusu /

2002 yılında doğdu. 2017 yılında arkadaşları ile birlikte seçmelere katılarak golfe başladı. 2 yıldır İşitme Engelliler Golf Takımı'na devam ediyor.
Gülistan ÖZTUNÇ

Gülistan ÖZTUNÇ / İşitme Engelliler Takımı Sporcusu /

2001 yılında doğdu. Golfe TGF'nin ve Nüket Hoca'nın yaptığı seçmelerle başladı. İşitme Engelli Kadınlar Milli Takımı'yla 2017 yılında yapılan İşitme Engelliler Olimpiyatlarına katıldı.
İlknur Çavdar

İlknur Çavdar / İşitme Engelliler Takımı Sporcusu /

2001 yılında doğdu. 2017 yılında Golf seçmelerine katıldı. İşitme Engelli Kadınlar Milli Takımı'yla 2017 yılında yapılan İşitme Engelliler Olimpiyatlarına katıldı. Türkiye Golf Federasyonu'nun düzenlediği kapmlara katıldı. Halen takımda antremanlara devam ediyor.



ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın