Vizyon

Türkiye'de golf sporuna yaygınlık kazandırmak, ülke genelinde katılımı arttırmak, uluslararası organizasyonlarda var olmak ve başarılı sonuçlar elde etmek. 

Golf sporunun ülke çapında dengeli yayılmasını ve gelişmesini sağlayacak projeler üretmek, kurumsallaşmış yapısı ve nitelikli kadrosu, yenilikçi yaklaşımlarla ülkemiz golfünün önümüzdeki yıllar içerisinde dünyada bilinen önde gelen ülkeler arasında yer almasını sağlamak. 

Ülkemizdeki Golf oyununu The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews, European Golf Association ve United States Golf Association standardında olmasını sağlamak.

Sürekli gelişimi merkeze koyan vizyonu, antrenör, hakem, kulüp yöneticileri, çalışanları her yaştan sporcularından oluşan camiası ve çalışkan ekibi ile hedeflerini gerçekleştirmek için aralıksız çalışan federasyonumuz bu güne kadar gerek ulusal gerekse uluslararası alanda büyük aşamalar kat etmiş, golf sporunun yaygınlaşması ve bilinirliğini sağlamış, Türkiye’nin Avrupa’da en cazip golf destinasyonlarının ilk sıralarına yerleşmesini sağlamıştır.

Aynı zamanda sporcularımız uluslararası seviyede dereceler elde etmektedir.

Eğitim alanında bazı üniversitelerde golf sporunun  seçmeli ders olarak okutulması, golfün ülkemizde yaygınlaştırılması yönünde önemli bir adım olmuştur.

Golf sporunun Olimpiyatlara dahil edilmesiyle, eğitim ve altyapı çalışmalarına yönelik programlar genişletilmiş ve federasyonumuz hedefleri arasına olimpiyat hedefi eklenmiştir




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın