Ahmet Ağaoğlu Yeniden Başkan

Ahmet Ağaoğlu Yeniden Başkan

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) 4. Olağan Genel Kurulu ve 6. Olağan Mali Genel Kurulu'na tek başkan adayı olarak giren Ahmet Ağaoğlu 105 delegeden 103'ünün oyunu alarak başkan seçildi. Kurulda 1 boş oy, 1 oy da geçersiz sayıldı.

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) 4. Olağan Genel Kurulu ve 6. Olağan Mali Genel Kurulu'nda 105 delegeden 103'ünün oyunu alan Ahmet Ağaoğlu başkan seçildi. 

Ankara Palas Devlet Konukevi'nde gerçekleştirilen Türkiye Golf Federasyonu (TGF) 4. Olağan Genel Kurulu ve 6. Olağan Mali Genel Kurulu'nda tek başkan adayı olan Ahmet Ağaoğlu delegelere hitaben yaptığı konuşmasında Türkiye Golf Federasyonu hakkında detaylı bilgiler aktardı.

2000 yılından beri Türkiye Golf Federasyonu başkanı olan Ahmet Ağaoğlu, üst üste 5. kez başkan seçildi. 

Golf Federasyonu kurulduğundan beri içinde olduğunu belirten Ağaoğlu: "Bu benim 5.'ci dönemim. Artık yeni adayları Golf sporunda görmek istiyoruz. Bu federasyonda kurulmuş bir düzen var. Yeni dönem Golf sporu için hayırlı olsun"dedi.
Yurt dışında ülkemizin bulunduğu durum bana göre farklı lanse ediliyor diyen Başkan Ahmet Ağaoğlu: "Önümüzde çok büyük bir organizasyon var. Burada tüm Dünya Ülkemizin ne kadar güvenli ve güzel bir ülke olduğunu tekrar görecek. Genel kurula katılan tüm delegelere teşekkür ediyorum. Önümüzde 4 yıllık bir süreç var. Artık golf daha büyük hedefler içerisinde olacak"diye konuştu.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun 2016 yılı itibariyle yönetim kurulu listesi Bülent Göktuna, Richard Ahmet Özatacan, Hüseyin Demirağ, Erdal Asım Durukan, İbrahim Şahin, Mehmet Nuri Ersoy, Alper Alp, Atilla Hasan Akıncı, Ali Köse, Mustafa Cihat Arslan, Muaz Ergezen, Selim Ergüder, Orhan Hallik ve Emre Bahroğlu'ndan oluşuyor.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın