Milli Golfçümüz Deniz Sapmaz, U16 Kızlar Amatör Şampiyonası’nda Sahaya Çıkıyor

Milli Golfçümüz Deniz Sapmaz, U16 Kızlar Amatör Şampiyonası’nda Sahaya Çıkıyor

R&A’in organize ettiği U16 Kızlar Amatör Şampiyonası, 26-28 Nisan 2024 tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da oynanacak. 

The Berkshire Golf Kulübü’nde gerçekleştirilecek organizasyonda İngiltere, Hollanda, Fransa, Almanya, İspanya, İzlanda, ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 19 ülkeden toplamda toplamda 80 sporcu mücadele edecek.

Müsabakalarda ülkemizi U16 Milli takım golfçülerimizden Deniz Sapmaz temsil edecek. Milli takım kafilesine, Golf Milli Takımı başantrenör yardımcısı Çağatay Ural önderlik edecek.

Müsabaka için İngiltere’ye giden Türkiye Golf Milli Takımı Başantrenör yardımcısı Çağatay Ural ve Milli Golfçü Deniz Sapmaz’ı, T.C. Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş makamında ağırladı. Büyükelçi Ertaş, Milli sporcumuzun Londra’da oynayacağı turnuva ve turnuva programıyla ilgili bilgiler aldıktan sonra Milli sporcumuz Deniz Sapmaz’a başarılar diledi.

R&A Girls U16 Amateur Championship’in turnuva bilgilerine https://www.randa.org/championships/the-girls-u16-amateur-tee-times linkinden ulaşabilirsiniz.

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın